Оригінальне блюдо для вашого домашнього столу – горохова каша з копченими реберцями. Продукти відмінно поєднуються один з одним і дають яскравий смак і аромат. Оцініть рецепт приготування в мультиварці.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Горох – 350 гр.
  • Копчені реберця – 200 гр.
  • Вода – 3 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати горохову кашу з копченими реберцями в мультиварці, заздалегідь замочуємо горох холодною водою, після промиваємо продукт і відкидаємо на дрібне сито.

Очищаємо овочі від шкірки. Моркву натираємо на тертці, цибулю дрібно ріжемо будь-яким зручним способом.

Обсмажуємо цибулю з морквою в чашу мультиварки на рослинному маслі.

Після викладаємо до них копчені ребра. Якщо вони занадто великі, то їх можна розділити на частини.

Викладаємо до продуктів горох, додаємо сіль і води. Закриваємо кришку мультиварки і включаємо програму для гасіння на 30-40 хвилин.

Готову кашу з реберцями розкладаємо по порційних тарілках. Страву можна доповнити свіжою зеленню і подавати до столу!

Горохова каша в мультиварці Поларіс Горохова каша з м'ясом Горохова каша з цибулею Каші