М’яке, ніжне, дуже апетитне і корисне горохове пюре легко і просто приготувати в мультиварці. Таке блюдо урізноманітнює домашнє меню і порадує рідних приголомшливим смаком!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Горох – 500 гр.
- Вода – 1 л
- Масло рослинне – 40 мл
- Масло вершкове – 25 гр.
Процес приготування:
Готувати горохове пюре в мультиварці-скороварці просто! Горох добре промиваємо в друшляку, краще зробити це кілька разів, поки вода не стане повністю чистою без сміття і смітинок.
Змащуємо чашу мультиварки-скороварки рослинним маслом і викладаємо горох.
Заливаємо водою і вибираємо в меню програму «гасіння/бобові», таймер встановлюємо на 1 годину.
Накриваємо кришкою і залишаємо до готовності.
Горохове пюре вийде рідким і ніжним. Залишилося додати вершкове масло і сіль за смаком.
Смачного!