Горохова каша з м’ясом, приготовлена в духовці просто тане у роті. Додайте до неї легкий овочевий салат і у вас вийде ситний і смачний обід.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Горох – 250 гр.
  • М’ясо – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сметана – 100 мл
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Вода – 200 мл
  • Масло рослинне – для змазування

Процес приготування:

Як приготувати горохову кашу з м’ясом в духовці? Для приготування горохової каші в духовці підійдуть порційні глиняні горщики. Горох промийте.

Формочки змастіть рослинною олією. Частина промитого гороху розкладіть по ємностях.

М’ясо помийте, наріжте кубиками і викладіть на горох.

На м’ясо викладіть частину гороху, всипте сіль і спеції, полийте сметаною. І в кінці залийте вміст горщиків гарячою водою.

Закрийте горщики кришками і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 2 години. Подавати на стіл кашу модно прямо в горщиках.

Приємного апетиту!

Горохова каша без замочування гороху Горохова каша з цибулею Горохова каша на воді