Горохове пюре – натуральний джерело білка і корисних мікроелементів. В мультиварці каша виходить дуже наваристою і ароматною, особливо якщо додати в неї копченості.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Копчена свинина – 200 гр.
- Масло вершкове – 20 гр.
- Горох – 120 гр.
- Вода – 400 мл
- Приправа Хмелі-Сунелі – 0,5 ч. л.
- Зелень – за смаком
- Часник – 1 зуб.
- Лавровий лист – 0,5 – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – 1 ч. л.
Процес приготування:
Для того щоб приготувати горохове пюре з копченостями в мультиварці, горох промийте і замочіть на кілька годин. Потім горох кілька разів промийте проточною водою.
Цибулю і часник очистіть і дрібно наріжте.
В чашу мультиварки перекладіть вимочений горох, подрібнені цибулю і часник, посоліть, додайте лавровий лист і приправу хмелі-сунелі.
Влийте воду, закрийте кришку мультиварки і поставте режим «Гасіння» на 40 хвилин.
Копчене свиняче м’ясо наріжте невеликими кубиками.
Після звукового сигналу про закінчення гасіння додайте до вареної горожу м’ясо і вершкове масло.
Увімкніть режим підігріву на 10-12 хвилин, щоб пюре дійшла до готовності. Перед подачею вийміть лавровий лист і посипте пюре подрібненою зеленню.
Приємного апетиту!
Горохова каша в мультиварці Поларіс Горохова каша з цибулею Горохова каша на воді Горохова каша-пюре Горохове пюре з м'ясом Гороховий суп Гороховий суп в мультиварці Гороховий суп в мультиварці Редмонд