Горохове пюре – натуральний джерело білка і корисних мікроелементів. В мультиварці каша виходить дуже наваристою і ароматною, особливо якщо додати в неї копченості.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Копчена свинина – 200 гр.
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Горох – 120 гр.
  • Вода – 400 мл
  • Приправа Хмелі-Сунелі – 0,5 ч. л.
  • Зелень – за смаком
  • Часник – 1 зуб.
  • Лавровий лист – 0,5 – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – 1 ч. л.

Процес приготування:

Для того щоб приготувати горохове пюре з копченостями в мультиварці, горох промийте і замочіть на кілька годин. Потім горох кілька разів промийте проточною водою.

Цибулю і часник очистіть і дрібно наріжте.

В чашу мультиварки перекладіть вимочений горох, подрібнені цибулю і часник, посоліть, додайте лавровий лист і приправу хмелі-сунелі.

Влийте воду, закрийте кришку мультиварки і поставте режим «Гасіння» на 40 хвилин.

Копчене свиняче м’ясо наріжте невеликими кубиками.

Після звукового сигналу про закінчення гасіння додайте до вареної горожу м’ясо і вершкове масло.

Увімкніть режим підігріву на 10-12 хвилин, щоб пюре дійшла до готовності. Перед подачею вийміть лавровий лист і посипте пюре подрібненою зеленню.

Приємного апетиту!

Горохова каша в мультиварці Поларіс Горохова каша з цибулею Горохова каша на воді Горохова каша-пюре Горохове пюре з м'ясом Гороховий суп Гороховий суп в мультиварці Гороховий суп в мультиварці Редмонд