Хочу поділитися чудовим рецептом ситного наваристого горохового супу без замочування. Суп виходить густим за рахунок того, що горох повністю розварюється. Приготуйте апетитний суп і порадуйте свою сім’ю.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Горох – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Картопля – 300 гр.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Вода – 2,5 л
  • Сіль – за смаком
  • Свинина – 500 гр.
  • Часник – 1 зуб.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування горохового супу без замочування, щоб горох розварився повністю? Горох добре промийте. Картопля і морква вимийте і очистіть від шкірки за допомогою овочечистки. Ріпчасту цибулю і часник очистіть від лушпиння. Свинину добре промити, а потім обсушити паперовими рушниками.

Моркву натріть на дрібній тертці.

Ріпчасту цибулю і часник подрібніть ножем.

Картоплю наріжте дрібним кубиком.

В чашу мультиварки налийте олію, викладіть подрібнену цибулю, часник і моркву. Обсмажте до м’якості, встановивши програму «Смаження». Потім викладіть свинину і обсмажте ще 10 хвилин, періодично помішуючи. Додайте картоплю.

Перемішайте, додайте сіль і промитий горох. Залийте холодною водою. Закрийте кришку приладу. Встановіть програму «Суп», час приготування – 1 годину. Готуйте до закінчення програми. Після звукового сигналу встановіть режим «Підігрів» на 30 хвилин. Залиште настоюватися гороховий суп.

Подавайте гарячий наваристий гороховий суп порційно на сімейний обід. Суп чудово зігріє вас осіннім похмурим днем.

Насолоджуйтеся апетитним гороховим супом!

Гороховий суп Гороховий суп без м'яса Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп зі свининою