Домашній гороховий суп з копченими крилами виходить в міру жирним і неймовірно ароматним. Ситне гаряча страва прикрасить і різноманітить ваш стіл. Зверніть увагу на простий і цікавий рецепт!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • копчені Курячі крильця – 3 шт.
  • Горох – 0,5 склянки
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний горошок – 4 шт.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Вода – 1.5 л

Процес приготування:

Готувати гороховий суп з копченими крильцями легко! Горох заздалегідь отмачиваем в холодній воді на кілька годин. Потім продукт промиваємо і відкидаємо на друшляк.

Викладаємо промитий горох в каструлю, заливаємо підсоленою водою і ставимо на плиту. Відварюємо.

Після кипіння в каструлю можна опустити копчені крильця. І потримати їх там 5-10 хвилин для аромату.

Очищаємо від шкірки картоплю. Промиваємо і поділяємо на кубики середньої величини. Занурюємо овоч до гороху. Відварюємо блюдо далі.

Натираємо моркву і дрібно ріжемо цибулю. Тушкуємо продукти 5-7 хвилин на рослинній олії, помішуючи.

Викладаємо цибулю з морквою в каструлю.

В цей же час акуратно дістаємо копчені крильця і даємо їм трохи охолонути.

Копчене куряче м’ясо відокремлюємо від кісточок і відправляємо назад у страву.

Підготуємо необхідні спеції. Для супу достатньо чотири горошини чорного перцю.

Викладаємо перець. Тримаємо заготовку на плиті до м’якості картоплі, а після прибираємо.

Гарячий наваристий суп розливаємо і подаємо до столу. Готово!

Гороховий суп Гороховий суп з куркою Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп у каструлі