наваристий гороховий суп на бульйоні можна додати різні копченості, які зроблять вашу страву ще більш ароматним і насиченим. Подавайте гаряче до великого сімейного обіду!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • М’ясо копчене – 350 гр.
  • Горох – 1,5 склянки
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Зелень – 1 пучок
  • Масло рослинне – для смаження
  • Для бульйону: –
  • спинка Куряча – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – 2 ч. л.
  • Вода – 2,5 л

Процес приготування:

Як приготувати гороховий суп на бульйоні з копченостями? Спочатку приготуємо бульйон для супу. Для цього відварюємо курячі спинку з сіллю і спеціями за смаком.

Далі витягаємо курячу частина. Відправляємо В бульйон копчене м’ясо і промитий горох. Варимо до готовності сухого продукту.

В маслі обсмажуємо дрібно порізану цибулю і терту моркву. Готуємо на середньому вогні близько 5 хвилин.

Викладаємо в каструлю овочі та зелень. Тримаємо страву на плиті ще 15 хвилин і вимикаємо.

Наваристий гороховий суп на бульйоні розливаємо по тарілках і подаємо до столу. Готово!

Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з куркою Гороховий суп з м'ясом