наваристий гороховий суп на бульйоні можна додати різні копченості, які зроблять вашу страву ще більш ароматним і насиченим. Подавайте гаряче до великого сімейного обіду!
Інгредієнти: на 8 порції.
- М’ясо копчене – 350 гр.
- Горох – 1,5 склянки
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Зелень – 1 пучок
- Масло рослинне – для смаження
- Для бульйону: –
- спинка Куряча – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – 2 ч. л.
- Вода – 2,5 л
Процес приготування:
Як приготувати гороховий суп на бульйоні з копченостями? Спочатку приготуємо бульйон для супу. Для цього відварюємо курячі спинку з сіллю і спеціями за смаком.
Далі витягаємо курячу частина. Відправляємо В бульйон копчене м’ясо і промитий горох. Варимо до готовності сухого продукту.
В маслі обсмажуємо дрібно порізану цибулю і терту моркву. Готуємо на середньому вогні близько 5 хвилин.
Викладаємо в каструлю овочі та зелень. Тримаємо страву на плиті ще 15 хвилин і вимикаємо.
Наваристий гороховий суп на бульйоні розливаємо по тарілках і подаємо до столу. Готово!
Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з куркою Гороховий суп з м'ясом