Пропоную скористатися чудовим рецептом і приготувати простий, але дуже апетитний гороховий суп з картоплею і куркою. Перше блюдо чудово підійде для ситного обіду. Процес приготування досить простий, впорається навіть починаюча господиня. Обов’язково приготуйте, і ви не пошкодуєте!
Інгредієнти: на 10 порц.
- Горох колотий – 150 гр.
- Копчена курка – 500 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Вода – 3,5 л.
- Сіль – за смаком
- Зелень – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати гороховий суп з картоплею і куркою? Підготуйте курку. Я використовувала копчену.
Копчену курку наріжте великими шматочками.
Викладіть нарізану курку в каструлю і залийте водою. Поставте на помірний вогонь і варіть 30 хвилин після закипання.
Копчену курку акуратно вийміть з каструлі, остудіть і відокремте м’ясо від кісток.
Колотий горох промийте кілька разів під водою. Промитий горох колотий викладіть в гарячий бульйон. Картоплю вимийте і очистіть від шкірки овочечисткою, наріжте кубиками. Відправте в суп. Доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть 30-35 хвилин.
Куряче м’ясо викладіть в каструлю, додайте сіль і чорний мелений перець за смаком. Доведіть до кипіння і залиште на вимкненій конфорці 30 хвилин настоюватися.
Зелень ретельно промийте, струсіть зайву вологу і подрібніть. Гороховий суп, приготований з картоплею і куркою, розлийте по порціях, прикрасити подрібненою зеленню.
Ароматний суп гороховий подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Гороховий суп Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з куркою Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп у каструлі