Для ситного сімейного обіду можна приготувати гороховий суп по найцікавішому і не стандартним рецептом. Додайте в блюдо яловичину і копчене м’ясо, здивуйте домашніх яскравим і ароматним поєднанням продуктів.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • М’ясо копчене – 200 гр.
  • Яловичина – 200 гр.
  • Горох – 1.5 склянки
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Вода – 3 л.

Процес приготування:

Як приготувати гороховий суп з копченостями і яловичиною? Яловичину ріжемо на великі шматочки, заливаємо їх водою.

Посипаємо сіллю і відварюємо 30 хвилин.

Далі викладаємо в бульйон промитий горох.

Дрібними кубиками очищену картоплю нарізаємо і також відправляємо її в каструлю.

Обсмажуємо в олії подрібнену цибулю та моркву.

Додаємо овочі в суп і продовжуємо готування протягом ще 30 хвилин.

У готовий суп додаємо зелень і подрібнене копчене м’ясо. Розливаємо страву по тарілках і подаємо до столу!

Гороховий суп Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп у каструлі