Для ситного сімейного обіду можна приготувати гороховий суп по найцікавішому і не стандартним рецептом. Додайте в блюдо яловичину і копчене м’ясо, здивуйте домашніх яскравим і ароматним поєднанням продуктів.
Інгредієнти: на 6 порції.
- М’ясо копчене – 200 гр.
- Яловичина – 200 гр.
- Горох – 1.5 склянки
- Морква – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Вода – 3 л.
Процес приготування:
Як приготувати гороховий суп з копченостями і яловичиною? Яловичину ріжемо на великі шматочки, заливаємо їх водою.
Посипаємо сіллю і відварюємо 30 хвилин.
Далі викладаємо в бульйон промитий горох.
Дрібними кубиками очищену картоплю нарізаємо і також відправляємо її в каструлю.
Обсмажуємо в олії подрібнену цибулю та моркву.
Додаємо овочі в суп і продовжуємо готування протягом ще 30 хвилин.
У готовий суп додаємо зелень і подрібнене копчене м’ясо. Розливаємо страву по тарілках і подаємо до столу!
Гороховий суп Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп у каструлі