Рекордно швидко гороховий суп можна приготувати в скороварці. До того ж не потрібно попередньо вимочувати горох, що теж можна віднести до плюсів. І в цілому суп виходить дуже густим і наваристим – ідеальне блюдо для ситного обіду.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Горох – 200 гр.
- Копчені реберця – 300 гр.
- Картопля – 2 – 3 шт.
- Морква – 1 – 2 шт.
- Вода – 1 л
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати гороховий суп з копченими реберцями в скороварці. Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кубиками.
Очищену моркву наріжте кружечками.
Картопля очистіть від шкірки, промийте і наріжте кубиками.
В скороварку влийте рослинне масло, викладіть в неї нарізані овочі і обсмажте на сильному вогні, постійно помішуючи.
Потім в скороварку влийте воду, покладіть копчені реберця, всипте горох, закрийте скороварку і доведіть її вміст до кипіння.
Після цього посоліть суп по смаку і зменшіть вогонь до мінімального. Продовжуйте варити суп 40-45 хвилин.
Готовий суп гороховий подавайте на стіл з скибками житнього хліба.
Приємного апетиту!
Гороховий суп без м'яса Гороховий суп з копченими реберцями Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп зі свининою Пісний суп гороховий