Щоб гороховий суп був густим і наваристы, необхідно постійно стежити за процесом варіння і періодично помішувати. Звичайно простіше приготувати суп в мультиварці, в ній нагрів відбувається рівномірно по всій чаші і суп готується, повільно нудьгуючи.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Горох – 1 склянка
  • Вода – 2 л
  • Копчені реберця – 300 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати суп гороховий з копченими реберцями в мультиварці Поларіс. Овочі очистіть і промийте. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на треку, болгарський перець наріжте кубиками

В чашу мультиварки перекладіть овочі і готуйте їх у режимі «Смаження» 2-3 хвилини. Потім викладіть їх з чаші.

Горох промийте холодною водою і замочіть на годину. Потім перекладіть горох в чашу мультиварки і залийте водою, кришку мультиварки закрийте і включіть режим «Суп» на годину.

Картоплю почистіть, помийте і наріжте брусками.

Через годину додати в чашу картоплю і копчені реберця. Увімкніть режим «Суп» ще на 20 хвилин.

Далі додайте овочеву зажарку і посоліть суп по смаку. Готуйте страву в режимі «Суп» 5 хвилин. Пості звукового сигналу додайте в суп рубану зелень і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з копченими реберцями Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп зі свининою Пісний суп гороховий