Неможливо встояти перед прекрасним ароматом східних спецій і яскравим виглядом харчо. Крім спецій унікальний смак страви надає соус ткемалі.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Яловичина – 300 гр.
  • Рис білий – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Томатна паста – 50 мл
  • Ткемалі – 75 мл
  • Вода – 2 л
  • Часник – 75 гр.
  • Приправа для м’яса – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати харчо з яловичини з ткемалі? Яловичину помийте і наріжте кубиками. Потім покладіть м’ясо в каструлю і поставте варитися.

Рис промийте кілька разів холодною водою і залиште настоятися 15-20 хвилин.

Цибулю очистіть і дрібно наріжте ножем. Потім обсмажте на рослинному маслі до золотистого кольору.

Потім додайте на сковороду до цибулі томатну пасту і пару столових ложок води, тушкуйте 3-5 хвилин.

Далі зажарку і рис перекладіть в каструлю до вареному м’ясу.

Часник очистіть і дрібно наріжте.

За кілька хвилин до готовності харчо всипте сухі спеції, часник, сіль за смаком і покладіть соус треками, перемішайте. Коли рис і м’ясо будуть повністю готові, вимкніть вогонь і дайте супу настоятися під кришкою 5-10 хвилин.

Приємного апетиту!

Суп харчо класичний Харчо з рисом Харчо з ткемалі Харчо з томатною пастою Харчо з часником Харчо з яловичини Харчо з яловичини з рисом і томатною пастою