Спекти корисний і смачний хліб з цільнозерновий борошна з допомогою хлібопічки Панасонік зовсім нескладно. Якщо будете пекти такий хліб вперше – цільнозернове борошно змішайте з пшеницею в рівному співвідношенні. Якщо маєте досвід – печіть хліб з такого борошна. Результат вам сподобається. Програму випічки встановлюйте згідно інструкції до вашої моделі хлібопічки Панасонік.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Борошно цільнозернові – 500 гр.
  • Масло рослинне – 1.5 ст. л.
  • Вода тепла – 330 мл
  • Сухі дріжджі – 2.5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1.5 ст. л.
  • Сіль – 1.5 ч. л.

Процес приготування:

Як приготувати хліб цільнозерновий борошна в хлібопічці Панасонік? Цільнозернове борошно просійте через сито, щоб вона збагатилася киснем. Великі шматочки після просіювання, якщо не містять сора, перекладіть назад до борошні, адже в них багато корисних речовин. Просіяне борошно пересипте в відерце хлібопічки.

Далі до борошні налийте підігріту до 35-40°С воду, щоб у теплій воді добре активувалися дріжджі і зробили хліб м’яким і пишним.

Потім покладіть в відерце укаказанное в рецепті кількість сухих дріжджів, солі, цукру і налийте рослинне масло. Відерце з інгредієнтами помістіть в хлібопічку.

Закрийте кришку приладу і встановіть програму згідно інструкції, що додається. Зазвичай випікають хліб на програмі №1, розмір – М, колір кірочки – за бажанням. Час, температуру, порядок замісу, підйому і випічки хлібопічка встановлює за замовчуванням. Кришку при випічці не відкривайте, інакше хліб осяде.

Після звукового сигналу про закінчення програми акуратно вийміть з відерця спечений хліб з цільнозерновий борошна, перекладіть на решітку і залиште під рушником на деякий час, щоб він охолов. Потім хліб можете нарізати шматочками і подавати до столу.

Смачною і вдалою випічки!

Пшеничний хліб в хлібопічці Сірий хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці на 1 кг Хліб в хлібопічці на 900 грам Хліб в хлібопічці Панасонік