Як же здорово самостійно пекти хліб вдома. Близькі точно оцінять ваші старання і з нетерпінням будуть чекати ароматний домашній хліб. Як його приготувати в хлібопічці Панасонік 257, читайте в нашому рецепті.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Масло соняшникове – 70 мл
- Сіль – 1,5 ч. л.
- Житнє обдирне борошно – 50 гр.
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Молочна сироватка – 330 мл
- Сухі дріжджі – 1,5 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати хліб у хлібопічці Панасонік 257, в відерце хлібопічки всипте сухі дріжджі. Всі продукти відміряйте точно за рецептом.
Потім додайте просіяне борошно, цукор і сіль.
Влийте молочну сироватку кімнатної температури і рослинне масло.
Відерце поставте в хлібопічку Панасонік 257, закрийте кришку і виберіть програму «Французький хліб». Після звукового сигналу відразу дістаньте хліб і остудіть його на решітці, так знизу буде надходити повітря і не буде збиратися конденсат. Хліб виходить дуже ароматним і повітряним.
Приємного апетиту!
Житній хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб в хлібопічці Панасонік Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці