Як же здорово самостійно пекти хліб вдома. Близькі точно оцінять ваші старання і з нетерпінням будуть чекати ароматний домашній хліб. Як його приготувати в хлібопічці Панасонік 257, читайте в нашому рецепті.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Масло соняшникове – 70 мл
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Житнє обдирне борошно – 50 гр.
  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Молочна сироватка – 330 мл
  • Сухі дріжджі – 1,5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати хліб у хлібопічці Панасонік 257, в відерце хлібопічки всипте сухі дріжджі. Всі продукти відміряйте точно за рецептом.

Потім додайте просіяне борошно, цукор і сіль.

Влийте молочну сироватку кімнатної температури і рослинне масло.

Відерце поставте в хлібопічку Панасонік 257, закрийте кришку і виберіть програму «Французький хліб». Після звукового сигналу відразу дістаньте хліб і остудіть його на решітці, так знизу буде надходити повітря і не буде збиратися конденсат. Хліб виходить дуже ароматним і повітряним.

Приємного апетиту!

Житній хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Хліб в хлібопічці на 750 грам Хліб в хлібопічці Панасонік Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці