Сьогодні хочу поділитися чудовим рецептом простий, швидкої і смачною пшеничної каші, приготовленої на воді з маслом. Такий варіант сніданку виходить незвичайно апетитним з ніжною текстурою. Обов’язково скористайтеся рецептом і приготуйте вершкове страву.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Вода – 3 склянки
- Пшенична крупа – 1 склянка
- Сіль – 1 щіпка
- Масло вершкове – 150 гр.
Процес приготування:
Рецепт приготування пшеничної каші на воді з маслом смачний! Спершу відміряйте вказане в рецепті кількість пшеничної крупи. Я завжди користуюся кухонними вагами.
Зважену пшеничну крупу ретельно промийте в проточній воді кілька разів, щоб вода стала прозорою.
Після чого відміряйте необхідну кількість питної води. Налийте в каструлю, додайте трохи солі. Викладіть підготовлену пшеничну крупу. Поставте на невеликий вогонь і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь до мінімуму і варіть пшеничну кашу 20-25 хвилин.
Коли вода вбереться – каша набухне і буде готова.
У готову кашу додайте необхідну кількість вершкового масла. Ретельно перемішайте, щоб масло рівномірно розподілилася по каші.
Ароматну пшеничну кашу, приготовану на воді з маслом, розкладіть по порційних тарілках.
Насолоджуйтеся вершковою пшеничною кашею!
Каші Пшенична каша Пшенична каша в каструлі Пшенична каша на воді Пшенична каша на гарнір