Існує стільки рецептів геркулесову каші, що кожен день її можна готувати по-новому. І, таким чином, у вас на столі завжди буде смачний, корисний і різноманітний сніданок. А варити вівсяні пластівці краще всього на суміші молока і води.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Молоко коров’яче – 100 мл
  • Вода – 100 мл
  • Вівсяні пластівці – 2,5 ст. ложки
  • Сіль – 1 щіпка
  • Цукор-пісок – 0,5 ст. л.
  • Масло вершкове – 150 гр.

Процес приготування:

Рецепт геркулесову кашу на молоці та воді простий у приготуванні! У каструлю влийте воду і молоко, поставте на вогонь і доведіть рідину до кипіння.

У киплячу масу всипте вівсяні пластівці.

Варіть кашу на середньому вогні, постійно помішуючи.

Додайте в кашу сіль і цукор, перемішайте.

Доведіть кашу до кипіння, зменшіть вогонь до мінімального і варити 12-15 хвилин. Пластівці повинні стати м’якими і увібрати в себе всю рідину.

Дайте каші постояти під кришкою ще 5 хвилин, додайте вершкове масло і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Геркулесова каша Геркулесова каша на молоці Геркулесова каша на молоці на плиті Геркулесова каша на молоці у каструлі Каші Рідка геркулесова каша