Гарбузова каша з додаванням кукурудзяного крупи – це поєднання корисних властивостей з яскравим смаком. Домашнє блюдо можна приготувати на молоці. Частування вийде ніжним і в міру солодким.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кукурудзяна крупа – 100 гр.
- Гарбуз – 400 гр.
- Вода – 1 склянка
- Молоко коров’яче – 2 ст.
- Сіль – 1 щіпка
- Цукор-пісок – за смаком
- Масло вершкове – за смаком
Процес приготування:
Готувати кашу з гарбуза з кукурудзяною крупою на молоці легко! Кукурудзяну крупу промиваємо в холодній воді.
Відварюємо підготовлений продукт спершу у воді. Досить прокип’ятити вміст протягом 3-5 хвилин.
Нагріваємо молоко і вливаємо його в каструлю з крупою.
На дрібні кубики розбираємо очищену гарбуз. Кладемо плід в загальну масу. Сюди ж додаємо цукру і сіль. Варимо блюдо 30 хвилин на слабкому вогні.
В гарячу гарбузову кашу з кукурудзяною крупою кладемо вершкове масло за смаком. Розмішуємо блюдо, розкладаємо його по тарілках і подаємо до столу. Готово!
Каші Кукурудзяна каша в каструлі Кукурудзяна каша для дитини Кукурудзяна каша з гарбузом Кукурудзяна каша на воді і молоці Кукурудзяна каша на молоці Кукурудзяна каша на молоці на плиті