Гарбузова каша з додаванням кукурудзяного крупи – це поєднання корисних властивостей з яскравим смаком. Домашнє блюдо можна приготувати на молоці. Частування вийде ніжним і в міру солодким.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кукурудзяна крупа – 100 гр.
  • Гарбуз – 400 гр.
  • Вода – 1 склянка
  • Молоко коров’яче – 2 ст.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Масло вершкове – за смаком

Процес приготування:

Готувати кашу з гарбуза з кукурудзяною крупою на молоці легко! Кукурудзяну крупу промиваємо в холодній воді.

Відварюємо підготовлений продукт спершу у воді. Досить прокип’ятити вміст протягом 3-5 хвилин.

Нагріваємо молоко і вливаємо його в каструлю з крупою.

На дрібні кубики розбираємо очищену гарбуз. Кладемо плід в загальну масу. Сюди ж додаємо цукру і сіль. Варимо блюдо 30 хвилин на слабкому вогні.

В гарячу гарбузову кашу з кукурудзяною крупою кладемо вершкове масло за смаком. Розмішуємо блюдо, розкладаємо його по тарілках і подаємо до столу. Готово!

Каші Кукурудзяна каша в каструлі Кукурудзяна каша для дитини Кукурудзяна каша з гарбузом Кукурудзяна каша на воді і молоці Кукурудзяна каша на молоці Кукурудзяна каша на молоці на плиті