Кукурудзяну кашу можна варити з крупи, пластівців або борошна. Найшвидший варіант каші готується на кукурудзяній муці. Вона по своїй консистенції дуже нагадує манну.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Молоко коров’яче – 1,5 склянки
  • Мука кукурудзяна – 0,5 ст.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Мед – 1 ст. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати кашу з кукурудзяної муки на молоці, молоко влийте в каструлю з товстим дном.

Поставте каструлю на вогонь.

Кукурудзяне борошно просійте через сито і додайте в каструлю у вже трохи тепле молоко.

Акуратними повільними рухами віночка перемішайте борошно і молоко.

Доведіть кашу до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімального і продовжуйте варити.

Варіть кашу приблизно 3-5 хвилин до бажаної густоти. Якщо хочете отримувати більш рідку консистенцію додайте ще трохи молока.

Додайте в кашу мед, ягоди і прикрасьте листочками м’яти.

Приємного апетиту!

Каші Кукурудзяна каша Кукурудзяна каша на воді Кукурудзяна каша на молоці на плиті