Кукурудзяну кашу можна варити з крупи, пластівців або борошна. Найшвидший варіант каші готується на кукурудзяній муці. Вона по своїй консистенції дуже нагадує манну.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Молоко коров’яче – 1,5 склянки
- Мука кукурудзяна – 0,5 ст.
- Сіль – 1 щіпка
- Мед – 1 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати кашу з кукурудзяної муки на молоці, молоко влийте в каструлю з товстим дном.
Поставте каструлю на вогонь.
Кукурудзяне борошно просійте через сито і додайте в каструлю у вже трохи тепле молоко.
Акуратними повільними рухами віночка перемішайте борошно і молоко.
Доведіть кашу до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімального і продовжуйте варити.
Варіть кашу приблизно 3-5 хвилин до бажаної густоти. Якщо хочете отримувати більш рідку консистенцію додайте ще трохи молока.
Додайте в кашу мед, ягоди і прикрасьте листочками м’яти.
Приємного апетиту!
Каші Кукурудзяна каша Кукурудзяна каша на воді Кукурудзяна каша на молоці на плиті