Кукурудзяна каша на сніданок – заряд енергії на весь майбутній день. Щоб каша була рідкою, готуйте її в пропорції 1 склянку крупи на 5 склянок рідини. Такої кількості каші вистачить на 4-5 порцій.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Кукурудзяна крупа – 80 гр.
  • Молоко коров’яче – 500 мл
  • Сіль – за смаком
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати рідку кукурудзяну кашу на молоці? У каструлю з товстим дном влийте молоко, додайте сіль і цукор.

На сильному вогні доведіть молоко до кипіння, стежте за тим, щоб молоко не підгоріло і не втекло.

Крупу промийте під проточною водою, видаліть сміття і сторонні домішки. Всипте крупу в кипляче молоко.

Варіть кашу на повільному вогні хвилин 15-20.

Подавайте кашу на стіл в гарячому вигляді з вершковим маслом.

Приємного апетиту!

Каші Кукурудзяна каша Кукурудзяна каша в каструлі Кукурудзяна каша на молоці Кукурудзяна каша на молоці на плиті