З великим бажанням хочу поділитися чудовим класичним рецептом надзвичайно смачного і ароматного горохового супу, приготованого в мультиварці. Перше блюдо виходить наваристим і яскравим. Яскравий гороховий суп чудово зігріє вас осіннім похмурим непогожим днем.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Горох – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Картопля – 3 шт.
- Сухарики – для прикраси
- Вода – 3,5 л.
- Сіль – за смаком
- М’ясо – 500 гр.
- Лавровий лист – 2 шт.
Процес приготування:
Почнемо готувати класичний гороховий суп в мультиварці. Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування класичного горохового супу, приготовленого в мультиварці.
Горох добре промийте, а потім викладіть в чашу мультиварки, залийте водою і викладіть попередньо вимите м’ясо. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і викладіть в чашу мультиварки. Встановіть програму «Суп» і доведіть до кипіння.
Тим часом картоплю вимийте, очистіть від шкірки овочечисткою і наріжте кубиками.
Зніміть утворену піну шумівкою, викладіть картоплю. Закрийте кришку мультиварки.
Готуйте до закінчення програми. Після звукового сигналу відкрийте кришку приладу, додайте лавровий лист, закрийте кришку і встановіть режим «Підігрів». Залиште настоюватися гороховий суп на 30 хвилин.
М’ясо вийміть з супу, відокремте від кісток, наріжте на шматочки.
Класичний гороховий суп, приготовлений в мультиварці, розлийте по тарілках.
Прикрасьте сухариками і подавайте ароматний суп гороховий на обідній стіл.
Приємного апетиту!
Гороховий суп Гороховий суп без м'яса Гороховий суп в мультиварці Гороховий суп в мультиварці Панасонік Гороховий суп в мультиварці Поларіс Гороховий суп з картоплею