З великим бажанням хочу поділитися чудовим класичним рецептом надзвичайно смачного і ароматного горохового супу, приготованого в мультиварці. Перше блюдо виходить наваристим і яскравим. Яскравий гороховий суп чудово зігріє вас осіннім похмурим непогожим днем.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Горох – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Картопля – 3 шт.
  • Сухарики – для прикраси
  • Вода – 3,5 л.
  • Сіль – за смаком
  • М’ясо – 500 гр.
  • Лавровий лист – 2 шт.

Процес приготування:

Почнемо готувати класичний гороховий суп в мультиварці. Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування класичного горохового супу, приготовленого в мультиварці.

Горох добре промийте, а потім викладіть в чашу мультиварки, залийте водою і викладіть попередньо вимите м’ясо. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і викладіть в чашу мультиварки. Встановіть програму «Суп» і доведіть до кипіння.

Тим часом картоплю вимийте, очистіть від шкірки овочечисткою і наріжте кубиками.

Зніміть утворену піну шумівкою, викладіть картоплю. Закрийте кришку мультиварки.

Готуйте до закінчення програми. Після звукового сигналу відкрийте кришку приладу, додайте лавровий лист, закрийте кришку і встановіть режим «Підігрів». Залиште настоюватися гороховий суп на 30 хвилин.

М’ясо вийміть з супу, відокремте від кісток, наріжте на шматочки.

Класичний гороховий суп, приготовлений в мультиварці, розлийте по тарілках.

Прикрасьте сухариками і подавайте ароматний суп гороховий на обідній стіл.

Приємного апетиту!

Гороховий суп Гороховий суп без м'яса Гороховий суп в мультиварці Гороховий суп в мультиварці Панасонік Гороховий суп в мультиварці Поларіс Гороховий суп з картоплею