Ніжний і яскравий крабовий салат Хризантема з яблуками можна приготувати також з додаванням ще і крабових паличок. Оригінальне поєднання смаків стане родзинкою холодної закуски. Подавайте частування до святкового столу!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Крабові палички – 0,5 пакетів
- Яблука – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Яйце – 4 шт.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Майонез – 5 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 1 ч. л.
Процес приготування:
Як почати готувати крабовий салат Хризантема з яблуками? Підготуємо потрібні інгредієнти за списком.
Курячі яйця заливаємо в сотейнику водою. Відварюємо їх до готовності і залишаємо остуджуватися.
Очищаємо цибулю і ріжемо його на тонкі півкільця.
Кладемо цибулю в невелику миску і заливаємо його окропом.
Сюди ж додаємо чайну ложку оцту, розмішуємо.
Закриваємо вміст кришкою і залишаємо маринуватися на три хвилини.
Очищаємо від шкаралупи варені яйця. Далі відокремлюємо жовтки від білків.
Спершу натираємо на дрібну тертку білки.
Розкладаємо білки рівним шаром по тарілці.
Слідом натираємо сир.
Шматочок вершкового масла подмораживаем в морозильній камері.
Натираємо продукт і укладаємо його поверх сиру.
Зверху розподіляємо маринований лук.
Додаємо три ложки майонезу.
Обережно обмазуємо заправку по верху закуски.
Далі подрібнюємо крабові палички. Робимо з них шар.
Промиваємо яблуко, натираємо його, віджимаємо від соку і кладемо в миску.
Рівномірно розподіляємо інгредієнт по поверхні.
Викладаємо дві ложки майонезу на яблучний шар.
Гарненько промазуємо верх і краю закуски.
Натираємо жовтки і усыпаем ними блюдо.
Рівномірно розподіляємо жовту крихту, тим самим прикрашаючи салат. Готово! Охолоджуйте закуску і подавайте до столу.
Крабовий салат Крабовий салат без кукурудзи Крабовий салат без огірка Крабовий салат без яєць Салат з крабовими паличками Салат з крабовими паличками і яблуком Салат з крабовими паличками і яйцем