Крабовий салат – поширене блюдо, яке готують в кожній сім’ї по-своєму ідеальному і улюбленим рецептом. Я хочу запропонувати варіант крабового салату з грибами. Незвичайне поєднання продуктів вам обов’язково сподобається і вас здивує.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Печериці свіжі – 10 шт.
  • Крабові палички – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Яйце – 4 шт.
  • Оцет столовий 9% – 3 ст. л.
  • Майонез – за смаком
  • Зелень – за бажанням
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати крабовий салат з грибами? Свіжі печериці очистити.

Очищені гриби наріжте середніми за розміром скибочками

Цибулю очистіть. Дрібно наріжте і залийте розчином з води і оцту. Залиште маринуватися на 15 хвилин.

Курячі яйця відваріть круто. Остудіть, очистіть від шкаралупи. Наріжте з допомогою ножа або спеціального пристрою невеликими за розміром кубиками.

Очищені крабові палички наріжте дрібним кубиком.

підготовлений салатник викладіть нарізані печериці. З маринованої цибулі злийте рідину з допомогою дрібного сита. Цибулю викладіть в салатник, додайте нарізані курячі яйця і крабові палички. Зелень добре вимийте, висушіть, дрібно наріжте і відправте в салат. Додайте сіль і спеції за смаком. Ретельно перемішайте.

Салат заправте майонезом. Подавайте салат порційно або в одному загальному салатнику.

Приємного апетиту!

Крабовий салат без кукурудзи Крабовий салат без майонезу Крабовий салат без яєць Салат з крабовими паличками Салат з крабовими паличками і печерицями