Крабовий салат – поширене блюдо, яке готують в кожній сім’ї по-своєму ідеальному і улюбленим рецептом. Я хочу запропонувати варіант крабового салату з грибами. Незвичайне поєднання продуктів вам обов’язково сподобається і вас здивує.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Печериці свіжі – 10 шт.
- Крабові палички – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Яйце – 4 шт.
- Оцет столовий 9% – 3 ст. л.
- Майонез – за смаком
- Зелень – за бажанням
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати крабовий салат з грибами? Свіжі печериці очистити.
Очищені гриби наріжте середніми за розміром скибочками
Цибулю очистіть. Дрібно наріжте і залийте розчином з води і оцту. Залиште маринуватися на 15 хвилин.
Курячі яйця відваріть круто. Остудіть, очистіть від шкаралупи. Наріжте з допомогою ножа або спеціального пристрою невеликими за розміром кубиками.
Очищені крабові палички наріжте дрібним кубиком.
підготовлений салатник викладіть нарізані печериці. З маринованої цибулі злийте рідину з допомогою дрібного сита. Цибулю викладіть в салатник, додайте нарізані курячі яйця і крабові палички. Зелень добре вимийте, висушіть, дрібно наріжте і відправте в салат. Додайте сіль і спеції за смаком. Ретельно перемішайте.
Салат заправте майонезом. Подавайте салат порційно або в одному загальному салатнику.
Приємного апетиту!
Крабовий салат без кукурудзи Крабовий салат без майонезу Крабовий салат без яєць Салат з крабовими паличками Салат з крабовими паличками і печерицями