Насичений крабовий салат стане ще яскравіше і цікавіше з додаванням болгарського перцю. Ніжний і приємний салат підходить для сімейних обідом і святкових вечерь. Оцініть не складний у виконанні рецепт!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Капуста пекінська – 180 гр.
- Кукурудза консервована – 1 банка
- Крабові палички – 120 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Готувати крабовий салат з кукурудзою, капустою і перцем легко! Підготуємо потрібні продукти. Овочі промиваємо і даємо їм обсохнути. З кукурудзи зливаємо весь сік.
Дрібно шаткуємо пекінську капусту.
На невеликі кубики розбираємо крабові палички.
Огірок слід нарізати на тонкі маленькі шматочки. Шкірку знімати не обов’язково.
З болгарського перцю видаляємо насіння. Овоч ж ріжемо дрібними кубиками.
Свіжу зелень вибираємо за смаком і подрібнюємо її. Можна використовувати кріп і петрушку.
Підготовлені продукти з’єднуємо в загальній тарілці і поливаємо їх майонезом. Розмішуємо.
Готовий салат перекладаємо в посуд для подавання. Страву можна прикрасити зеленню!
Крабовий салат Салат з крабовими паличками і капустою Салат з крабовими паличками і пекінською капустою Салат з крабовими паличками і свіжими огірками Салат з крабовими паличками, капустою і кукурудзою Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем і майонезом Салат з крабовими паличками, огірком і яйцем