Насичений крабовий салат стане ще яскравіше і цікавіше з додаванням болгарського перцю. Ніжний і приємний салат підходить для сімейних обідом і святкових вечерь. Оцініть не складний у виконанні рецепт!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Капуста пекінська – 180 гр.
  • Кукурудза консервована – 1 банка
  • Крабові палички – 120 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Готувати крабовий салат з кукурудзою, капустою і перцем легко! Підготуємо потрібні продукти. Овочі промиваємо і даємо їм обсохнути. З кукурудзи зливаємо весь сік.

Дрібно шаткуємо пекінську капусту.

На невеликі кубики розбираємо крабові палички.

Огірок слід нарізати на тонкі маленькі шматочки. Шкірку знімати не обов’язково.

З болгарського перцю видаляємо насіння. Овоч ж ріжемо дрібними кубиками.

Свіжу зелень вибираємо за смаком і подрібнюємо її. Можна використовувати кріп і петрушку.

Підготовлені продукти з’єднуємо в загальній тарілці і поливаємо їх майонезом. Розмішуємо.

Готовий салат перекладаємо в посуд для подавання. Страву можна прикрасити зеленню!

Крабовий салат Салат з крабовими паличками і капустою Салат з крабовими паличками і пекінською капустою Салат з крабовими паличками і свіжими огірками Салат з крабовими паличками, капустою і кукурудзою Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем і майонезом Салат з крабовими паличками, огірком і яйцем