В якості швидкої і смачної закуски для вашого столу можна подати крабовий салат з пекінською капустою, кукурудзою та сухариками. Яскраве блюдо підійде також і для святкового меню.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Капуста пекінська – 300 гр.
- Кукурудза консервована – 1 банка
- Крабові палички – 250 гр.
- Білий хліб – 3 скибочки
- Сіль – за смаком
- Часник – 2 зуб.
- Лимон – 0,5 шт.
- Майонез – 1,5 ст. л.
- Сметана – 1,5 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати крабовий салат з кукурудзою, пекінською капустою і сухариками? Пекінську капусту промиваємо під водою, знімаємо верхні листочки і далі дрібно нарізаємо продукт. Викладаємо в глибоку салатницю. Можна додати трохи солі.
Коли крабові палички будуть повністю розморожені, розрізаємо на невеликі шматочки. Кладемо до капусти.
Викладаємо на салат консервовану кукурудзу, попередньо виливши весь сік з банки.
Тонкими брусочками розбираємо білий хліб, потім підсушує його в сковороді з рослинним маслом.
Для заправки салату з’єднуємо майонез, сметану, сік половинки лимона і подрібнений часник. Ретельно розмішуємо.
Поливаємо продукти приготовленої заправкою, перемішуємо салат і розкладаємо його по тарілках. Перед подачею доповнюємо сухарями з білого хліба. Готово!
Крабовий салат без кукурудзи Крабовий салат без яєць Крабовий салат з кукурудзою без огірка Салат з крабовими паличками Салат з крабовими паличками і капустою Салат з крабовими паличками і пекінською капустою