В якості швидкої і смачної закуски для вашого столу можна подати крабовий салат з пекінською капустою, кукурудзою та сухариками. Яскраве блюдо підійде також і для святкового меню.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Капуста пекінська – 300 гр.
  • Кукурудза консервована – 1 банка
  • Крабові палички – 250 гр.
  • Білий хліб – 3 скибочки
  • Сіль – за смаком
  • Часник – 2 зуб.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Майонез – 1,5 ст. л.
  • Сметана – 1,5 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати крабовий салат з кукурудзою, пекінською капустою і сухариками? Пекінську капусту промиваємо під водою, знімаємо верхні листочки і далі дрібно нарізаємо продукт. Викладаємо в глибоку салатницю. Можна додати трохи солі.

Коли крабові палички будуть повністю розморожені, розрізаємо на невеликі шматочки. Кладемо до капусти.

Викладаємо на салат консервовану кукурудзу, попередньо виливши весь сік з банки.

Тонкими брусочками розбираємо білий хліб, потім підсушує його в сковороді з рослинним маслом.

Для заправки салату з’єднуємо майонез, сметану, сік половинки лимона і подрібнений часник. Ретельно розмішуємо.

Поливаємо продукти приготовленої заправкою, перемішуємо салат і розкладаємо його по тарілках. Перед подачею доповнюємо сухарями з білого хліба. Готово!

Крабовий салат без кукурудзи Крабовий салат без яєць Крабовий салат з кукурудзою без огірка Салат з крабовими паличками Салат з крабовими паличками і капустою Салат з крабовими паличками і пекінською капустою