Цей крабовий салат підійде для легкої закуски або обіду. Щоб чіпси раніше часу не розмокнули і не перетворилися на кашу, додавати їх слід безпосередньо перед подачею блюда на стіл.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Крабове м’ясо – 120 гр.
  • Кукурудза консервована – 160 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Рис білий – 80 гр.
  • Чіпси – 60 гр.
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати крабовий салат з кукурудзою, яйцем і чіпсами. Охолоджене м’ясо краба наріжте дрібними кубиками.

Яйця та рис зваріть заздалегідь, остудіть. Подрібніть яйця через дрібну тертку.

Чіпси злегка пам’ятаєте.

У креманку викладіть шар з охолодженого рису, змастіть майонезом.

Далі шар з крабового м’яса і майонезу.

Наступним шаром викладіть подрібнені яйця, на нього нанесіть трохи майонезу.

Потім шар з консервованої кукурудзи і зверху посипання з чіпсів. Крабовий салат готовий, його можна відразу подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Крабовий салат