Салат на основі крабових паличок і корейської моркви готується легко і швидко. Морква візьміть або магазинну, чи приготовану своїми руками. Заморожені крабові палички не розморожуйте у воді, щоб вони не втратили свій смак. Заправляйте салат майонезом перед самою подачею до столу, інакше він швидко прокисне. В рецепті вам пропонується додати до салату трохи плавленого сиру, щоб блюдо було ситніше.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Крабові палички – 5 шт.
- Морква по-корейськи – 100 гр.
- Кукурудза консервована – 0.5 банок
- Яйце – 2 шт.
- Сир плавлений – 100 гр.
- Цибуля зелена – за смаком
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати крабовий салат з кукурудзою, яйцем і корейською морквою? Відварюємо круто яйця, охолоджуємо в крижаній воді, чистимо від шкаралупи і нарізаємо на невеликі кубики. Яйця перекладаємо в салатницю.
Розморожені заздалегідь крабові палички звільняємо з упаковки і нарізаємо на кубики або соломку, як подобається. Перекладаємо їх у салатницю.
Плавлений сирок (бажано заздалегідь заморожений, щоб зручніше було різати) також нарізаємо на невеликі кубики.
Морква по-корейськи відкидаємо на сито для видалення зайвої рідини, нарізаємо на шматочки і перекладаємо в салатницю.
Відкриваємо баночку консервованої кукурудзи, зливаємо зайву рідину і кладемо зерна в салат.
Зелений цибулю шаткуємо на шматочки і перекладаємо в салатницю. Потім кладемо в салат, майонез і ложкою акуратно перемішуємо.
Приготований салат охолоджуємо протягом 30 хвилин в холодильнику, потім розкладаємо в невеликі сервірувальні салатницю і подаємо до столу.
Приємного апетиту!
Крабовий салат Крабовий салат без кукурудзи Крабовий салат з кукурудзою без яєць Крабовий салат з кукурудзою і морквою Салат з крабовими паличками Салат з крабовими паличками і кукурудзою Салат з крабовими паличками і морквою Салат з крабовими паличками і сиром