Салат на основі крабових паличок і корейської моркви готується легко і швидко. Морква візьміть або магазинну, чи приготовану своїми руками. Заморожені крабові палички не розморожуйте у воді, щоб вони не втратили свій смак. Заправляйте салат майонезом перед самою подачею до столу, інакше він швидко прокисне. В рецепті вам пропонується додати до салату трохи плавленого сиру, щоб блюдо було ситніше.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Крабові палички – 5 шт.
  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Кукурудза консервована – 0.5 банок
  • Яйце – 2 шт.
  • Сир плавлений – 100 гр.
  • Цибуля зелена – за смаком
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати крабовий салат з кукурудзою, яйцем і корейською морквою? Відварюємо круто яйця, охолоджуємо в крижаній воді, чистимо від шкаралупи і нарізаємо на невеликі кубики. Яйця перекладаємо в салатницю.

Розморожені заздалегідь крабові палички звільняємо з упаковки і нарізаємо на кубики або соломку, як подобається. Перекладаємо їх у салатницю.

Плавлений сирок (бажано заздалегідь заморожений, щоб зручніше було різати) також нарізаємо на невеликі кубики.

Морква по-корейськи відкидаємо на сито для видалення зайвої рідини, нарізаємо на шматочки і перекладаємо в салатницю.

Відкриваємо баночку консервованої кукурудзи, зливаємо зайву рідину і кладемо зерна в салат.

Зелений цибулю шаткуємо на шматочки і перекладаємо в салатницю. Потім кладемо в салат, майонез і ложкою акуратно перемішуємо.

Приготований салат охолоджуємо протягом 30 хвилин в холодильнику, потім розкладаємо в невеликі сервірувальні салатницю і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Крабовий салат Крабовий салат без кукурудзи Крабовий салат з кукурудзою без яєць Крабовий салат з кукурудзою і морквою Салат з крабовими паличками Салат з крабовими паличками і кукурудзою Салат з крабовими паличками і морквою Салат з крабовими паличками і сиром