Консерви з тунця – це джерело білка і корисних мікроелементів. З додаванням консервованого тунця ваші закуски зміняться і заграють новим смаком. З тунцем крабовий салат стає справжнім рибним делікатесом.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Тунець консервований – 250 гр.
  • Рис білий – 80 гр.
  • Крабові палички – 180 гр.
  • Кукурудза консервована – 160 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Кріп – за смаком
  • Майонез – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати крабовий салат з тунцем, кукурудзою і яйцем просто! Яйця та рис зваріть з невеликою кількістю солі. Яйця наріжте кубиками.

Із консерви злити рідину і розімніть тунця виделкою.

Огірки і зелень помийте, огірки наріжте кубиками, зелень дрібно порубаєте ножем.

Крабові палички наріжте кубиками. З консервованої кукурудзи злийте сік.

Перекладіть в миску крабові палички, кукурудзу, зелень, огірок, тунця, яйця та рис, додайте майонез, сіль і перець за смаком. Залишається тільки добре перемішати салат і подати на стіл.

Приємного апетиту!

Крабовий салат Крабовий салат без кукурудзи Салат з крабовими паличками і кукурудзою Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем і майонезом Салат з крабовими паличками, рисом і огірком