Консерви з тунця – це джерело білка і корисних мікроелементів. З додаванням консервованого тунця ваші закуски зміняться і заграють новим смаком. З тунцем крабовий салат стає справжнім рибним делікатесом.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Тунець консервований – 250 гр.
- Рис білий – 80 гр.
- Крабові палички – 180 гр.
- Кукурудза консервована – 160 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Кріп – за смаком
- Майонез – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати крабовий салат з тунцем, кукурудзою і яйцем просто! Яйця та рис зваріть з невеликою кількістю солі. Яйця наріжте кубиками.
Із консерви злити рідину і розімніть тунця виделкою.
Огірки і зелень помийте, огірки наріжте кубиками, зелень дрібно порубаєте ножем.
Крабові палички наріжте кубиками. З консервованої кукурудзи злийте сік.
Перекладіть в миску крабові палички, кукурудзу, зелень, огірок, тунця, яйця та рис, додайте майонез, сіль і перець за смаком. Залишається тільки добре перемішати салат і подати на стіл.
Приємного апетиту!
Крабовий салат Крабовий салат без кукурудзи Салат з крабовими паличками і кукурудзою Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем і майонезом Салат з крабовими паличками, рисом і огірком