Ніжний, освіжаючий салат з крабових паличок з яблуком, можна подавати в свята, а можна готувати хоч кожен день, такий він простий і нетрудозатратный. Для виконання страви не знадобиться ніяких екзотичних інгредієнтів, головне купити смачні крабові палички.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Крабові палички – 120 гр.
  • Яблука – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Кукурудза консервована – 6 ст. л.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати крабовий салат з яблуком, окремо відварити круто яйця протягом 10 хв. після закипання в підсоленій воді, відразу ж покласти в холодну воду. Остудити і очистити від шкаралупи. Картопля зварити в мундирі і теж охолодити, очистити від шкірки. Яблуко очистити від шкірки і насіннєвий коробки. Нарізати картоплю кубиками середнього розміру. З крабових паличок зняти плівки і нарізати їх середніми кубиками. Змішати палички і картоплю.

З кукурудзи злити маринад, можна відкинути її на 5 хв. на сито. Відміряти 5-6 ст. л. кукурудзи і додати до картоплі і паличок.

Туди ж відправити зелене яблуко, нарізане невеликими шматочками.

Яйця нарізати великими брусочками і викласти до салатної заготівлі.

Покласти в салат, майонез, додати сіль і злегка поперчити.

Все добре перемішати, щоб кожен шматочок покрився майонезом.

Салат викласти в салатник або тарілку, прикрасити листочком свіжої зелені.

Приємного апетиту!

Крабовий салат без кукурудзи Крабовий салат без огірка Крабовий салат з кукурудзою без рису Салат з крабовими паличками і картоплею Салат з крабовими паличками і яйцем Салат з крабовими паличками, яблуком і кукурудзою