Курка з кабачками в духовці пп – прекрасний варіант обіду або вечері для тих, хто стежить за живленням. У цій страві не міститься багато калорій, воно багате вітамінами і мікроелементами, необхідними для організму людини. І додатково до всього іншого, це блюдо ще й дивовижно смачне.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 3 шт.
  • Куряче філе – 200 гр.
  • Сир – 200 гр.
  • Йогурт – 200 гр.
  • Кріп – 20 гр.
  • Петрушка – 20 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати курку з кабачками в духовці ПП. Кабачки миємо, розрізаємо на 2 половини. Ложкою виймаємо м’якоть з кабачків м’якоть (відкладаємо її, вона ще стане в нагоді).

Куряче філе миємо, нарізаємо м’ясо на невеликі кубики.

Помідор моєму і також ріжемо маленькими шматочками.

Часник очистити, дрібно нарізаємо.

Кріп і петрушку моєму, мушим і дрібно рубаємо.

В окремій ємності змішати йогурт, зелень і часник.

В глибокій мисці з’єднуємо куряче філе, помідор і йогуртную заправку. Все ретельно перемішуємо.

Начинку викладаємо в кабачкові човники.

Деко змащуємо олією, викладаємо на нього кабачки з начинкою. Готуємо в духовці, розігрітій до 200 градусів 20 хвилин.

Через 20 хвилин відкриваємо духовку і посипаємо кабачкові човники сиром, натертим на крупній тертці. Залишаємо страву в духовці ще на 10 хвилин до зарум’янювання сиру.

Ароматна і низькокалорійна курка з кабачками в духовці пп готова! Приємного апетиту!

Дієтичне кабачки в духовці Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки в духовці Кабачки для схуднення Кабачки з сиром і помідорами в духовці Кабачки на вечерю Курячі грудки з кабачками в духовці