Смачну і швидку закуску можна приготувати з кабачка і сиру. Оригінальна подача страви порадує домашніх і здивує гостей. Овочеві човники підійдуть як для обіднього, так і для урочистого столу.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Рецепт човників з кабачків з сиром простий у приготуванні! Кабачки промиваємо і акуратно розрізаємо вздовж на дві частини. Обрізаємо хвостики і виймаємо м’якоть з насінням. У нас повинні залишитися кабачки, нагадують форму човна.

Подрібнюємо помідор і натираємо сир.

З’єднуємо помідорів зі сметаною і половиною тертого сиру, солимо і перчимо. Перемішуємо.

Викладаємо начинку в човники з кабачка.

Зверху посипаємо рештою сиру. Відправляємо в духовку на 25 хвилин при температурі 180 градусів.

Після готовності човники з сиром прикрашаємо свіжою зеленню. Подавати до столу можна як в теплом, так і в холодному вигляді. Приємного апетиту!

Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки в духовці без м'яса Кабачки для схуднення Кабачки з помідорами Кабачки з помідорами в духовці Кабачки на вечерю Страви з кабачків