Цю піцу назвали ледащом, так як для її приготування не потрібно займатися тестом. Готуємо піцу з лаваша і на сковорідці. Страва не поступається за смаком традиційної піци, і її з задоволенням будуть їсти і діти.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш – 4 аркуша
  • Варена ковбаса – 300 гр.
  • Сир – 300 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Яйце – 4 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Спочатку підготуйте всі продукти для приготування ледачою піца з лаваша на сковороді. Лаваш розкладіть на стільниці та кухонними ножицями виріжте 4 кола відповідно діаметру вашої сковорідки. З решти шматочків можете приготувати чіпси.

Шматок вареної ковбаси очистіть від оболонки і наріжте її на тонкою соломкою.

Твердий сир подрібніть на крупній тертці і перекладіть в окрему тарілочку.

Помідори помийте і наріжте тонкими кружечками.

В окрему миску розбийте яйця, насипте до них сіль і чорний перець і збийте вінчиком.

Тепер зберіть піцу. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії, вилийте на неї половину яєчної суміші. Коли вона схопиться, покладіть зверху її коло лаваша.

На лаваш викладіть частину подрібнених ковбаси і сиру, і прикрийте їх другим колом. На нього викладіть нарізані помідори і частина сиру і накрийте їх 3-му колом лаваша.

На нього рівномірно викладіть інші ковбасу і сир і накрийте їх 4-м листком. На 4-й аркуш вилийте залишилася яєчну суміш. Смажте піцу на невеликому вогні протягом 4 хвилин, потім лопаткою або з допомогою тарілки переверніть на інший бік, посмажте протягом 2-3 хвилин і вимкніть вогонь.

Приготовану ліниву піцу з лаваша перекладіть на красиве блюдо, наріжте порційними шматочками і подайте до столу.

Приємного апетиту!

Лінива піца з лаваша на сковороді Піца з лаваша Піца з лаваша за 10 хвилин на сковороді Піца з помідорами Піца на тесті без дріжджів