Цю піцу назвали ледащом, так як для її приготування не потрібно займатися тестом. Готуємо піцу з лаваша і на сковорідці. Страва не поступається за смаком традиційної піци, і її з задоволенням будуть їсти і діти.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лаваш – 4 аркуша
- Варена ковбаса – 300 гр.
- Сир – 300 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Яйце – 4 шт.
- Сіль – за смаком
- Зелень – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Спочатку підготуйте всі продукти для приготування ледачою піца з лаваша на сковороді. Лаваш розкладіть на стільниці та кухонними ножицями виріжте 4 кола відповідно діаметру вашої сковорідки. З решти шматочків можете приготувати чіпси.
Шматок вареної ковбаси очистіть від оболонки і наріжте її на тонкою соломкою.
Твердий сир подрібніть на крупній тертці і перекладіть в окрему тарілочку.
Помідори помийте і наріжте тонкими кружечками.
В окрему миску розбийте яйця, насипте до них сіль і чорний перець і збийте вінчиком.
Тепер зберіть піцу. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії, вилийте на неї половину яєчної суміші. Коли вона схопиться, покладіть зверху її коло лаваша.
На лаваш викладіть частину подрібнених ковбаси і сиру, і прикрийте їх другим колом. На нього викладіть нарізані помідори і частина сиру і накрийте їх 3-му колом лаваша.
На нього рівномірно викладіть інші ковбасу і сир і накрийте їх 4-м листком. На 4-й аркуш вилийте залишилася яєчну суміш. Смажте піцу на невеликому вогні протягом 4 хвилин, потім лопаткою або з допомогою тарілки переверніть на інший бік, посмажте протягом 2-3 хвилин і вимкніть вогонь.
Приготовану ліниву піцу з лаваша перекладіть на красиве блюдо, наріжте порційними шматочками і подайте до столу.
Приємного апетиту!
Лінива піца з лаваша на сковороді Піца з лаваша Піца з лаваша за 10 хвилин на сковороді Піца з помідорами Піца на тесті без дріжджів