Яскраві листкові салати ідеально урізноманітнюють і прикрасять ваш святковий стіл. Спробуйте холодну закуску з копченої курки, моркви по-корейськи і ситної кукурудзи.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Копчена курка – 300 гр.
- Кукурудза консервована – 0,5 банок
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Петрушка – за смаком
- Майонез – 3 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати листковий салат з копченою куркою, корейською морквою і кукурудзою. Копчену курку розбираємо на дрібні кубики, обережно витягаючи кістки.
Відварюємо куряче яйце, остуджуємо його, чистимо і відокремлюємо жовток від білка. Компоненти окремо натираємо на дрібну тертку.
Кукурудзу відкидаємо на сито і залишаємо на 1 хвилину, даючи стекти зайвої рідини. Частина продукту покладемо шаром в салат і залишимо трохи для прикраси.
Підготуємо необхідну кількість корейської моркви. Занадто довгі шматочки слід розрізати.
Викладаємо салат шарами, промазуючи їх майонезом. Спершу курка, потім кукурудза і корейська морква. Прикрашаємо закуску подрібненим яйцем, невеликою кількістю залишилася кукурудзи і зеленню.
Салати з куркою