Салат з куркою – справжній хіт свят. Такі закуски виходять легкими, але в теж час поживними. Те, що потрібно, щоб розохотити апетит перед основною стравою.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Сир – 50 гр.
  • Печериці свіжі – 200 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Петрушка – 20 гр.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Яйце – 1 – 2 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат з куркою, грибами, помідорами і яйцем? Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Поставте сковорідку на середній вогонь, влийте рослинне масло і викладіть цибулю, обсмажте до прозорості.

Печериці очистіть і наріжте кубиками. Додайте гриби на сковороду до цибулі, продовжуйте смажити 8-10 хвилин.

Куряче філе відваріть в підсоленій воді, остудіть і наріжте кубиками. Змішайте курку і засмажку з цибулі і грибів.

Помідор помийте і наріжте кубиками.

Варені яйця наріжте кубиками. Сир натріть на тертці, зелень дрібно порубаєте ножем.

Посоліть і приправити салат за смаком, заправте майонезом і перемішайте. Салат можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, помідорами і яйцем Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з куркою, грибами, яйцем і цибулею Салати з куркою