В даному рецепті вам пропонується виключити з маринаду для малосольних огірків традиційний хрін і замінити його на кунжут і соєвий соус. Вийде оригінально і смачно. Спробуйте!
Інгредієнти: на 2 л.
- Огірки – 1 кг
- Часник – 6 зуб.
- Кріп – 1 пучок
- Соєвий соус – 200 мл
- Кунжут – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ч. л.
- Оцет столовий 9% – 1 ч. л.
- Перець червоний мелений – за смаком
- Кінза – 1 пучок
Процес приготування:
Як почати готувати малосольні огірки без хрону? Огірки добре промийте, розріжте на поздовжні скибочки, а потім на половинки, щоб вийшло на 2 укусу. Покладіть огірки в глибоку каструлю або миску, посипте зверху трохи солі, перемішайте і залиште їх на 20 хвилин.
Підготуйте інші інгредієнти для соління, щоб були під руками.
Почистіть зубки часнику і його дрібно порубаєте ножем. Землянку для подрібнення часнику не використовуйте, оскільки такий часник дає різкий запах. Свіжу зелень дрібно наріжте. В окремий посуд насипте насіння кунжуту, залийте їх рослинною олією і соєвим соусом і оцтом, перемішайте і залиште на 20 хвилин для настоювання. Оцет можна замінити лимонним соком.
До нарізаних огірків в каструлі, додайте часник і подрібнену зелень. Посипте огірки червоним перцем і добре перемішайте. Потім залийте соєвим маринадом з кунжутом і ще раз перемішайте.
закрийте Каструлю кришкою або шматочком харчової плівки і на 5-6 годин помістіть в холодильник. Після закінчення цього часу можете малосольні огірочки подати до столу.
Їжте на здоров’я!
Малосольні огірки в розсолі Малосольні огірки в холодній воді Малосольні огірки з цукром Малосольні огірки швидкого приготування Різані малосольні огірки