Любителі пікантних страв точно оцінять рецепт малосольних огірків по-корейськи. Огірки, приготовані за цим рецептом, дуже смачні, в міру гострі, з характерним ароматом. Готувати їх швидко і просто, цей рецепт – чудова альтернатива звичним закусок.


Інгредієнти: на 2 л.

  • Огірки – 1 кг
  • Морква – 250 гр.
  • Часник – 6 зуб.
  • Масло рослинне – 60 гр.
  • Оцет столовий 9% – 60 мл
  • Цукор-пісок – 60 гр.
  • Сіль – 25 гр.
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати малосольні огірки по-корейськи, огірки помити, нарізати кружечками.

Моркву натерти на спеціальній тертці для корейської моркви або просто на крупній тертці.

Часник пропустити через прес.

З’єднати огірки, моркву і часник в глибокій мисці.

Для заправки в окремій ємності змішати олію, оцет, цукор, сіль і спеції за смаком.

Залити огірки з морквою заправкою, ретельно все перемішати, відправити маринуватися в холодильник на кілька годин. Подавати готові мариновані огірки по-корейськи порційно. Приємного апетиту!

Малосольні огірки Малосольні огірки в розсолі Малосольні огірки з оцтом Малосольні огірки з цукром Різані малосольні огірки