Любителі пікантних страв точно оцінять рецепт малосольних огірків по-корейськи. Огірки, приготовані за цим рецептом, дуже смачні, в міру гострі, з характерним ароматом. Готувати їх швидко і просто, цей рецепт – чудова альтернатива звичним закусок.
Інгредієнти: на 2 л.
- Огірки – 1 кг
- Морква – 250 гр.
- Часник – 6 зуб.
- Масло рослинне – 60 гр.
- Оцет столовий 9% – 60 мл
- Цукор-пісок – 60 гр.
- Сіль – 25 гр.
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати малосольні огірки по-корейськи, огірки помити, нарізати кружечками.
Моркву натерти на спеціальній тертці для корейської моркви або просто на крупній тертці.
Часник пропустити через прес.
З’єднати огірки, моркву і часник в глибокій мисці.
Для заправки в окремій ємності змішати олію, оцет, цукор, сіль і спеції за смаком.
Залити огірки з морквою заправкою, ретельно все перемішати, відправити маринуватися в холодильник на кілька годин. Подавати готові мариновані огірки по-корейськи порційно. Приємного апетиту!
Малосольні огірки Малосольні огірки в розсолі Малосольні огірки з оцтом Малосольні огірки з цукром Різані малосольні огірки