Яскравий і оригінальний манник зебра поєднує в собі два смаку – класичного пирога і шоколадного. Такий десерт ідеально доповнить ваше ранкове чаювання.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Манна крупа – 1 склянка
- Кефір – 2 склянки
- Борошно – 1 склянка
- Цукор-пісок – 250 гр.
- Ванілін – 1 ч. л.
- Яйце – 2 шт.
- Какао-порошок – 3 ст. л.
- Сода харчова – 1 ч. л.
- Масло вершкове – 100 гр.
Процес приготування:
Щоб приготувати маннік на кефірі з какао Зебра, у глибокому посуді змішуємо борошно, манну крупу, соду і ванільний цукор. Перемішуємо.
Заливаємо сухі інгредієнти кефіром, перемішуємо й даємо трохи настоятися.
Потім збиваємо суміш до зникнення грудочок.
В окремому посуді розтоплюємо вершкове масло.
Масло засипаємо цукром і перемішуємо. Сюди ж розбиваємо яйця і знову перемішуємо.
Отриману суміш вливаємо до першої, в якій манна крупа, кефір і сухі інгредієнти. Розмішуємо і розділяємо на дві частини.
В одну частину додаємо какао, ретельно перемішуємо.
У форму для випікання вливаємо обидві суміші, чергуючи їх так, щоб виходив оригінальний малюнок, що нагадує забарвлення зебри. Відправляємо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.
Готовий манник-зебру дістаємо їх духовки і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Манник без молока Манник з какао Манник як в дитячому саду Мокрий манник ПП маннік на кефірі