Яскравий і оригінальний манник зебра поєднує в собі два смаку – класичного пирога і шоколадного. Такий десерт ідеально доповнить ваше ранкове чаювання.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Манна крупа – 1 склянка
  • Кефір – 2 склянки
  • Борошно – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 250 гр.
  • Ванілін – 1 ч. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Какао-порошок – 3 ст. л.
  • Сода харчова – 1 ч. л.
  • Масло вершкове – 100 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати маннік на кефірі з какао Зебра, у глибокому посуді змішуємо борошно, манну крупу, соду і ванільний цукор. Перемішуємо.

Заливаємо сухі інгредієнти кефіром, перемішуємо й даємо трохи настоятися.

Потім збиваємо суміш до зникнення грудочок.

В окремому посуді розтоплюємо вершкове масло.

Масло засипаємо цукром і перемішуємо. Сюди ж розбиваємо яйця і знову перемішуємо.

Отриману суміш вливаємо до першої, в якій манна крупа, кефір і сухі інгредієнти. Розмішуємо і розділяємо на дві частини.

В одну частину додаємо какао, ретельно перемішуємо.

У форму для випікання вливаємо обидві суміші, чергуючи їх так, щоб виходив оригінальний малюнок, що нагадує забарвлення зебри. Відправляємо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.

Готовий манник-зебру дістаємо їх духовки і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Манник без молока Манник з какао Манник як в дитячому саду Мокрий манник ПП маннік на кефірі