Перед вами простий рецепт маринування помідор за півгодини. Така закуска виручить в ситуації нежданих гостей і порадує своїм смаком і ароматом. Помідори виходять соковитими, з насиченим смаком. Мариновані помідори – це завжди актуальна закуска до гарячих страв. Порадуйте себе і близьких швидкої і простий закускою з помідор!


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Помідори свіжі – 300 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Діжонська гірчиця – 1 ч. л.
  • Оцет столовий 9% – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати мариновані помідори за півгодини? Помідори промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками. Для даної закуски вибирайте помідори стиглі, з щільною м’якоттю.

В окремій ємності необхідно змішати рослинне масло і оцет

Потім всипати туди цукровий пісок, сіль і мелений перець.

Далі в отриману суміш додаємо часник, очищений і пропущений через прес.

Також додаємо діжонську гірчицю. Все перемішуємо.

Підготовлену заправку відправляємо до нарізаних помідорів і акуратно перемішуємо. Ставимо томати в холодильник на 30 хвилин.

Готову закуску у вигляді маринованих помідор перед подачею до столу за бажанням прикрасити подрібненою зеленню.

Приємного вам апетиту!

Малосольні помідори класичні Мариновані помідори за добу Мариновані помідори за добу з зеленню Мариновані помідори часточками швидкого приготування Помідори з гірчицею на зиму Помідори з часником і зеленню швидкого приготування