Перед вами простий рецепт маринування помідор за півгодини. Така закуска виручить в ситуації нежданих гостей і порадує своїм смаком і ароматом. Помідори виходять соковитими, з насиченим смаком. Мариновані помідори – це завжди актуальна закуска до гарячих страв. Порадуйте себе і близьких швидкої і простий закускою з помідор!
Інгредієнти: на 3 порції.
- Помідори свіжі – 300 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Діжонська гірчиця – 1 ч. л.
- Оцет столовий 9% – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати мариновані помідори за півгодини? Помідори промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками. Для даної закуски вибирайте помідори стиглі, з щільною м’якоттю.
В окремій ємності необхідно змішати рослинне масло і оцет
Потім всипати туди цукровий пісок, сіль і мелений перець.
Далі в отриману суміш додаємо часник, очищений і пропущений через прес.
Також додаємо діжонську гірчицю. Все перемішуємо.
Підготовлену заправку відправляємо до нарізаних помідорів і акуратно перемішуємо. Ставимо томати в холодильник на 30 хвилин.
Готову закуску у вигляді маринованих помідор перед подачею до столу за бажанням прикрасити подрібненою зеленню.
Приємного вам апетиту!
Малосольні помідори класичні Мариновані помідори за добу Мариновані помідори за добу з зеленню Мариновані помідори часточками швидкого приготування Помідори з гірчицею на зиму Помідори з часником і зеленню швидкого приготування