Трапляються випадки, коли люди не переносять або просто не вживають в їжу болгарський перець. Сьогодні я хочу поділитися рецептом помідорів по-корейськи без болгарського перцю. Ароматна закуска з помідорів виходить смачною, а готується за лічені хвилини.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Помідори свіжі (тверді) – 1 кг
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Часник 8 зуб.
  • Петрушка – 1 пучок
  • Базилік свіжий – 1 пучок
  • Кріп – 1 пучок
  • Цукор-пісок – 4 ст. л.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Оцет яблучний 6% – 50 мл
  • Масло оливкова – 60 мл

Процес приготування:

Як приготувати помідори по-корейськи без болгарського перцю? Підготуйте необхідні інгредієнти для закуски з помідорів. Помідори, гострий перець, зелень кропу, зелень базиліка і зелень петрушки ретельно промийте під проточною водою, а потім залиште обсохнути. Часник очистіть від лушпиння. Відміряйте необхідну кількість цукрового піску, солі, оливкової олії і яблучного оцту.

Гострий перець розріжте навпіл, очистіть від насіння і серцевини. Очищений гострий перець, зелень петрушки, кропу, базиліка і часник помістіть в чашу блендера і подрібніть до однорідної маси. Додайте необхідну кількість цукрового піску, солі, оливкової олії і яблучного оцту, і знову збийте блендером.

Помідори очистіть від плодоніжок, і наріжте шматочками, помістіть в ємність, у якій буде готуватися закуска, і зверху залийте приготовленим маринадом. Накрийте ємність кришкою або оберніть харчовою плівкою. Якщо хочете, щоб закуска приготувалася швидше, залиште ємність при кімнатній температурі на кілька годин.

Ємність з помідорами по-корейськи зберігайте в холодильнику в пластикових контейнерах або скляних банках.

Приємного насолоди!

Гостра закуска з помідорів Мариновані помідори Мариновані помідори з часником Мариновані помідори часточками швидкого приготування Помідори з яблучним оцтом Помідори часточками з часником Помідори чилі на зиму Солодкі мариновані помідори