Я пропоную приготувати тонкі млинці, які готуються на молоці. Такі млинці можна приготувати з вечора, щоб насолодитися ними на сніданок. В млинці можна загорнути улюблену начинку чи є з улюбленими сиропами і соусами.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Молоко коров’яче – 3 склянки
  • Яйце – 4 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.

Процес приготування:

Як почати готувати млинці без соди? Підготуйте необхідні продукти для млинців.

Візьміть ємність і просійте борошно пшеничне кілька разів. У чисту суху ємність розбийте охолоджені курячі яйця.

В ємність з борошном, додайте цукровий пісок і дрібку солі, перемішайте. Поступово влийте молоко, добре розмішуючи до однорідної маси, намагаючись, щоб не залишилося грудочок. Курячі яйця збийте за допомогою міксера до стану пишної піни на середній швидкості.

з’єднайте Обидві суміші в одній великій ємності, добре перемішайте міксером. Додайте необхідну кількість рослинної олії і ще раз ретельно перемішайте. Тісто залиште відпочити при кімнатній температурі на 15-20 хвилин.

Увімкніть плиту. Добре розігрійте сковороду. Змастіть невеликою кількістю рослинного масла.

З допомогою ополоника або столової ложки налийте невелику кількість млинцевого тіста і рівномірно розподіліть по всій поверхні. Млинці обсмажте з двох боків до золотистої скоринки.

Готові млинці на молоці без соди подавайте з джемом, зі згущеним молоком або зі сметаною за бажанням.

Приємного апетиту!

Млинці Млинці класичні Млинці на 1 літр молока Млинці на Масляну на молоці Млинці на молоці без дріжджів