Млинці, фаршировані м’ясом, просте відоме всім блюдо, яке готують на обід або вечерю. Такі млинці можна заготовлювати про запас і зберігати їх у морозилці, а перед вживанням підігрівати в мікрохвильовій печі або духовці.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Борошно пшеничне – 10 – 12 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 0.5 л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Масло вершкове – 50 гр.
- Олія соняшникова – 1 ст. л.
- Для начинки: –
- Яловичина – 350 – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
- Масло вершкове – 60 гр.
Процес приготування:
Як приготувати млинці, фаршировані з м’ясом? Яловичину відварити зі спеціями до готовності, остудіть і пропустіть через м’ясорубку.
З лука зніміть лушпиння, дрібно наріжте і обсмажте до прозорості. Додайте рубану зелень, м’ясо, вершкове масло, сіль і спеції за смаком. Інгредієнти перемішайте, обсмажте пару хвилин і зніміть з вогню.
У молоко додайте вершкове масло, поставте в мікрохвильову піч на одну хвилину.
Змішайте в мисці борошно, яйця, молоко, вершкове масло, цукор і сіль. Замістити тісто, можна скористатися міксером.
Розігрійте сковороду, влийте трохи соняшникової олії для першого млинця. Влийте тісто на сковорідку, смажте млинці з двох сторін.
В готові млинці загорніть м’ясну начинку. Викладіть ложкою частину засмажки на середину млинця і загорніть краї так, щоб утворився конверт.
Фаршировані млинчики складіть в одну ємність, перед подачею до столу протушкувати їх з вершковим маслом.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці без соди Млинці з м'ясом Млинці на Масляну на молоці Млинці на молоці без дріжджів Млинці на молоці класичні Російські млинці