Млинці з кабачків досить популярний і поширений рецепт. Але чи знали ви, що кабачкові млинці можуть бути тонкими, приготованими на молоці? Навіть не думайте, а просто вирушайте на кухню готувати ніжні і запашні млинці.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 250 гр.
- Молоко коров’яче – 250 мл
- Сир Пармезан – 65 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 110 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 1.5 ст. л.
- Масло рослинне – 25 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Зелень – 1 пучок
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
Процес приготування:
Як приготувати млинці з кабачків на молоці? Підготуйте необхідні інгредієнти для кабачкового млинців. Кабачки або цукіні добре помийте і обріжте кінчики. Кабачки подрібніть за допомогою кухонного комбайна, блендера або натріть на крупній тертці. У глибоку миску розбийте куряче яйце, влийте молоко, додайте цукровий пісок і сіль. Ретельно перемішайте.
Відміряйте необхідну кількість пшеничного борошна та кукурудзяного крохмалю, просіяти їх через сито, поступово додаючи в тісто. Зелень промийте і просушіть, дрібно нарубаєте і відправте в тісто. Часник очистіть і подрібніть або пропустіть через прес, додати в тісто. Сир натріть на дрібній тертці і відправте в тісто. Ретельно перемішайте.
Кабачкову масу введіть в тісто, додавши рослинне масло і добре перемішуючи до однорідної консистенції. Дайте трохи відпочити тесту, приблизно 15-20 хвилин. Сковороду добре нагрійте. Змастіть невеликою кількістю рослинного масла. З допомогою ополоника налийте млинцеве тісто. Розподіліть його по всій поверхні.
Коли тісто на сковороді добре пропечеться, скориставшись лопаткою, переверніть млинець на іншу сторону. Смажте ще кілька хвилин.
Готові кабачкові млинці складайте один на одного стопкою. Кабачкові млинці подавайте на стіл зі сметанним соусом.
Приємного апетиту!
Коржі з кабачків з сиром Млинці без соди Млинці з сиром Млинці з сиром і зеленню Млинці на молоці без дріжджів Млинці на молоці з яйцями Російські млинці