Овочеве рагу в скороварці можна приготувати з найрізноманітніших овочів. Овочеве рагу вживають в їжу як самостійне блюдо, так і використовують як апетитного гарніру.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Цибуля червоний – 1 головка
- Кабачки (молоді) – 2 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Картопля – 4 шт.
- Капуста білокачанна – 200 гр.
- Квасоля стручкова (заморожена) – 100 гр.
- Морква – 1 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Підготуйте всі необхідні інгредієнти для овочевого рагу. Картоплю і моркву ретельно вимийте, очистіть від шкірки за допомогою овочечистки. Червоний цибулю очистіть від лушпиння, промийте під холодною водою. Вимийте кабачки, обсушіть і очистіть овочечисткою від шкірки.
В чашу скороварки налийте необхідну кількість рослинного масла.
Очищену картоплю наріжте дрібними кубиками і викладіть на дно скороварки.
Очищений кабачок також наріжте дрібним кубиком і викладіть поверх картоплі.
Капусту дрібно наріжте гострим ножем.
Очищений червоний цибулю наріжте тонкими півкільцями.
Нарізані овочі викладіть у чашу скороварки поверх кабачка.
Очищену моркву наріжте дрібним кубиком.
Нарізану кубиками моркву викладіть до решти інгредієнтів.
Помідори ретельно вимийте і обсушіть, наріжте кубиками, попередньо видаливши плодоніжку, а потім додайте в чашу скороварки.
Потім викладіть заморожену стручкову квасолю.
Посоліть і додайте чорний мелений перець за смаком.
Закрийте кришку приладу, на панелі скороварки встановіть режим «Овочі», час приготування 20 хвилин. Закрийте паровий клапан. Натисніть кнопку «Старт».
Після звукового сигналу відкрийте паровий клапан, і зачекайте поки вийде весь пар, відкрийте кришку скороварки і вимкніть прилад. Готове овочеве рагу акуратно перемішайте.
Ароматне овочеве рагу подавайте на стіл порційно.
Приємного апетиту!
Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу з кабачками і капустою Овочеве рагу з кабачками і картоплею Овочеве рагу з кабачків і помідором Овочеве рагу з картоплею і помідорами Овочеве рагу з помідорами Овочеве рагу ПП