Апетитне легке рагу з овочів без картоплі – прекрасний гарнір, який досить швидко готується. Таке блюдо можна подати як самостійне блюдо або з нежирним м’ясом, тоді можна буде вважати прийом їжі досить дієтичним.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Капуста цвітна – 200 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Спаржева квасоля – 150 гр.
  • Часник – за смаком
  • в’ялені Помідори – 3 ст. л.
  • Паприка – 2 щіпки
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 2 – 4 ст. л.

Процес приготування:

Готувати овочеве рагу без картоплі просто! Для початку підготуйте всі інгредієнти для рагу. Промийте овочі і відміряйте спеції із сіллю.

Почистіть і довільно наріжте ріпчасту цибулю, а потім обсмажте його на рослинному маслі в сковороді.

Далі потрібно додати суцвіття цвітної капусти і обсмажувати протягом п’яти хвилин на помірному вогні.

В сковороду додайте сіль і спеції за вашим смаком.

Крупно наріжте почищений солодкий перець і додайте його в сковороду з цибулею і капустою.

Далі додайте в ємність стручкову квасолю. Накрийте ємність з стравою кришкою і тушкуйте до готовності.

вже готове рагу покладіть подрібнений часник, додайте в’ялені томати і перемішайте. Накрийте сковорідку кришкою і дайте рагу настоятися протягом п’яти хвилин перед подачею до столу.

Подавайте рагу у великих глиняних мисках як самостійне блюдо або використовувати як гарнір до м’яса або риби.

Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу з квасолею Овочеве рагу з кольоровою капустою Овочеве рагу з помідорами Овочеве рагу ПП