Підберезники – це не тільки смачні гриби, але і корисні. Обсмаживши їх з ріпчастою цибулею, в результаті вийде просто чудове блюдо! Один з головних секретів приготування смачних смажених підберезників – використання в процесі смаження часникового масла. Неймовірний смак і аромат грибів миттєво зберуть за обідом всю сім’ю.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Підберезники свіжі – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 1 зуб.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Зелень – за бажанням
Процес приготування:
Як приготувати підберезники смажені з цибулею? Підберезники очищаємо від сміття, ретельно промиваємо й обсушуємо на рушник. Потім нарізаємо гриби невеликими пластинками.
Розігріваємо сковороду і обсмажуємо на рослинному маслі до рум’яної скоринки порізаний зубчик часнику. Після цього часник прибираємо.
Гриби викладаємо в сковороду, тримаємо їх під закритою кришкою на помірному вогні до випарювання рідини. Після цього обсмажуємо підберезники протягом 7-10 хвилин, не забуваючи приправити сіллю.
Очищаємо цибулю та нарізаємо його півкільцями.
Далі цибулю додаємо до грибів, збільшуємо вогонь і смажимо страву до готовності лука.
Смажені з цибулею підберезники готові до вживання! Подавайте страву до столу, прикрасивши за бажанням його свіжою зеленню.
Приємного вам апетиту!
Смажені підберезники Як приготувати підберезники - рецепти