Не зустрічала я ще такої людини, який би не любив піцу. На перший погляд здається, що вона складна в приготуванні, адже потрібна духовка, дріжджове тісто, а ось і ні! Знадобиться всього лише 15-20 хвилин часу, сковорода, улюблені продукти і вуаля, наивкуснейшая піца у вас на столі!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 2 шт.
- Сметана – 95 гр.
- Майонез – 75 гр.
- Борошно пшеничне – 245 гр.
- Варена ковбаса або Шинка – 120 гр.
- Помідори свіжі – 45 гр.
- Сир – 110 гр.
Процес приготування:
Щоб приготувати піцу з ковбасою, помідорами і сиром на сковороді, заздалегідь дістати всі продукти з холодильника, важливо, щоб вони були кімнатної температури. Змішайте і збийте зручним вам способом між собою яйце, сметану і майонез.
В отриману масу необхідно додати просіяне борошно. Робіть це частинами, щоб уникнути утворення грудок в тесті для піци. Тепер його можна вливати в сковороду (сухе і холодне), при цьому рівномірно розподіливши його.
Потім викладаємо на тісто ковбасні вироби/шинку, а потім тонко нарізаний помідор.
Тепер посипаємо нашу піцу тертим сиром і накриваємо кришкою.
Готуємо поки тісто не пропечеться (протикаємо зубочисткою, перевіряємо не налипло воно) та сир не розплавиться.
Смачного!