Піца з тонкого лаваша – це простий і смачний домашній рецепт. Після нетривалих маніпуляцій в духовці ви отримаєте хрустку основу і ароматну ситну начинку.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Лаваш – 1 шт.
  • Варена ковбаса – 100 гр.
  • Сир Пармезан – 120 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Кетчуп – 4 ст. л.
  • Майонез – 2 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до готування піци з тонкого лаваша в духовці. Ковбасу нарізаємо тонкими шматочками.

Сир пропускаємо через крупну тертку. Помідор промиваємо та нарізаємо тонкими часточками.

Лаваш вимірюємо по формі для випікання. Відрізаємо надлишки.

Викладаємо спершу один шматочок лаваша.

Посипаємо зовсім невеликою кількістю сири і кладемо інші частини лаваша. Основа готова.

Щільно обмазуємо кетчупом і майонезом верхній лаваш у формі для випікання.

Рівномірно викладаємо помідори.

На помідори розподіляємо ковбасу.

Рясно посипаємо сиром інгредієнти.

Випікаємо блюдо близько 10 хвилин на високих температурах (200-220 градусів).

Даємо готової піци трохи охолонути, потім викладаємо, ділимо на порції і подаємо до столу.

 

Піца Піца з ковбасою Піца з лаваша в духовці Піца з сиром Піца на майонезі Піца на тесті без дріжджів